RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De pinligste sms-tabbene

Sist oppdatert:
Han skulle sende sex-melding til kjæresten, men sendte den til fotballtreneren. Sjekk ut folks flaue sms-tabber her.

De fleste av oss har nok bommet litt når vi skal sende en tekstmelding, og ved en feiltakelse har sendt meldingen til feil person. Det kan bli svært så pinlig...

Fredag ettermiddag oppfordret Radio Norge sine lyttere til å sende inn sine sms-tabber, og det var absolutt pinlige meldinger som kom inn.

Nederst i saken kan du lese de flaueste tabbemeldingene.

- Det går igjen mye av det samme, at folk har sendt meldinger feil til søstre, mødre, brødre og kolleger, sier produsent Jørgen Bakken i Radio Norge til Nettavisen.

Latteren hang løst
Bakken forteller at latteren naturlig nok hang løst i redaksjonen under ettermiddagssendinga når den ene flaue meldinga etter den andre tikket inn.

- Vi lo vel mest på bakrommet, og så tok vi med de mer bedre og morsomme meldingene ut på lufta, sier han, og ler.

- Hva var den beste meldinga dere fikk inn?

- Den beste var vel den som sendte en melding som da skulle fortelle hvor sexy kjæresten var, hvor deilig vedkommende da så ut, men så havnet denne meldingen hos fotballtreneren...

Avslørte utro mann

Noen hadde også sendt nakenbilder av seg selv til mødre og andre som absolutt ikke skulle sett dem.

- Bakgrunnen for at vi tok opp temaet var at programlederen hadde kommet i samtale med noen om mobiltabber, hvor da vedkommende som Rune snakket med fortalte at hun var i ferd med å gifte seg da hun hadde kommet over en sms som var sendt til forloveden hennes, og som beviste at han var utro med hennes venninne. Dette fant hun ut to dager før bryllupet, forteller Bakken.

Men ikke alle meldingene de fikk inn var like bra:

- Vi fikk også inn et par som ikke var fullt så morsomme, sier produsenten.

Her er de flaueste meldingene fra lytterne:

  • «Skulle bare sende en god natt-melding til dama. Jeg skrev: Du er så sinnsykt deilig i de buksene du hadde i dag. Får skikkelig lyst på deg. God natt og sov godt. Tenker på deg hele tiden. Sendte den til fotballtreneren:-S»
  • «Jeg hadde skrevet enn lang meld til dama mi no hva jeg skulle gjøre me henne da jeg kom hjem . . Å det var veldig detalj sikt osv . . . Og sendte litt feil og havnet til min mor . . Veldig pinlig i grunn . . Huff!»
  • «Jeg ble med en fyr ut på kino, etter at han hadde mast i TO år. Mens vi ventet på at filmen skulle begynne, sendte jeg melding til mamma om at hu måtte hente meg rett etter filmen, fordi at jeg hadde det helt forferdelig og han verdens kjipeste type. Problemet var at den ikke ble sendt til mamma, men til HAN! hjelp så flaut det var... »
  • «En av de unge jentene som jobbet i kiosken til søsteren min sendte henne en sms hvor det sto "jeg sender en meld til sjefen og sier jeg er syk. Tar du med playstation når du kommer?"»
  • «Jeg sendte en litt pikant jule-mms til en kompis i steden for til kjæresten.. Kompisen ble ganske glad og jeg rød..»

Har du gjort en sms-tabbe? del det med leserne, og send en mail til jb@nettavisen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere