RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deli-ansatt knivstakk kunde

Foto: Daniel D. Laabak
Sist oppdatert:
En ansatt ved Deli de Luca i Oslo er pågrepet etter å ha hoppet over disken og stukket en kunde med en 22 centimeter lang kjøkkenkniv.

Var du til stede? Tips oss på epost: vaktsjef@nettavisen.no eller tlf. 2100 6010.

Ved Deli de Luca i Olav Vs gate i Oslo ble en kunde knivstukket av en ansatt i Deli de Luca rundt 03.40 natt til søndag.

Høylytt krangel
- Jeg og kjæresten min sto fremst i køen da det oppsto en høylytt krangel mellom kunde og ansatt, forteller et øyenvitne til Nettavisen.

Ifølge vitnet skal den ansatte så ha hoppet over disken og løpt etter kunden, som forsøkte å komme seg ut døra, og deretter knivstukket ham.

- Kunden ble liggende utenfor Burger King. Vi kunne se tydelig blod på flere meters avstand, forteller vitnet.

Etter det Nettavisen erfarer skal våpenet ha vært en 22 centimeter lang kjøkkenkniv.

- Offeret ble stukket i mageregionen, og fikk skader på lever og lunge. Han er nå operert, og tilstanden er stabil, opplyser vaktleder Håkon Berg ved Sentrum politistasjon søndag formiddag.

- Uberørt
Et annet vitne som kom inn på Deli de Luca få minutter etter knivstikkingen, sier at den ansatte da sto bak disken som om ingenting hadde skjedd. Ifølge en av kundene skal foranledningen ha vært at kunden veltet og knuste noe ved smågodtavdelingen.

- Karen lå ved søplekassene og blødde, men da vi kom inn, hadde han gått bak disken og sto og jobbet som vanlig. Så kom politiet inn, og det så ut som han prøvde å løpe ut en bakvei. Han forsvant i hvert fall inn på bakrommet, men ble dratt ut med håndjern, sier vitnet til Nettavisen. Han ønsker ikke å få navnet sitt på trykk.

Politi og ambulanse kom til stedet få minutter etter hendelsen. Da hadde flere mennesker samlet seg rundt offeret, og holdt kompress på såret.

- Gjerningsmannen er i 30-årene. Han ble pågrepet inne på Deli de Luca, sier operasjonsleder Ulvin ved Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Den mistenkte er av utenlandsk opprinnelse, mens offeret er en mann på rundt 24 år av etnisk norsk opprinnelse. I en pressemelding fra Ullevål universitetssykehus heter det at flere opplysninger ikke vil bli gitt før politiet gir sykehuset klarsignal til dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere