RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Demoniserer muslimene

Arne Tumyr, Stopp islamiseringen av Norge
Arne Tumyr, Stopp islamiseringen av Norge Foto: SIAN
Sist oppdatert:
Lederen av Stopp islamiseringen av Norge mener islam er en «djevelsk» ideologi.

Arne Tumyr, som tidligere ledet Kristiansand Frp, gleder seg over at Frp-leder Siv Jensen tar til orde mot «snikislamisering».

- Jeg er riktignok ateist, men det er en velsignelse for land og folk at Siv Jensen til orde mot islamiseringen. Det triste er at de bare tar opp symptomene og ikke konfronterer den djevelske islamske ideologien. Selv ikke Frp tør å gå løs på islam som et totalitært religiøst og politisk system. Det er denne ideologien som er kilden hvor ondskapen kommer fra. Siv Jensen burde gå enda lengre enn det hun gjør, sier Tumyr til Nettavisen.

LES OGSÅ: - Aggressiv stemning i Norge nå

Tumyr sier at innleggene han skriver ikke kommer på trykk i norske aviser. Avisene vil heller ikke skrive om foreningens arbeid:

- Norske journalister er venstrevridde - ingen skriver om islamiseringen. Men når Frp nå har kommet med sitt utspill, så er det lys i tunnelen.

Arne Tumyr, Stopp islamiseringen av Norge

- Bruker vold
På spørsmål om hvor mange medlemmer Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) har, så sier Tumyr at foreningen har «ikke den store folkelige oppslutningen».

- Folk er redde for å melde seg inn, for de frykter å bli utsatt for trakassering og ubehageligheter. De vil ofte være anonyme, sier han.

- Er det noen grunn til å frykte det, da?

- Ja, absolutt. Når vi har hatt stand i Oslo og i Kristiansand, så har det vært forbundet med stort ubehag. 7. juni i fjor, da vi hadde stand på Ankertorget i Oslo, så ropte muslimer: «Heng dem! Heng dem!» De veltet materialet vårt overende. Politiet ba oss om å pakke sammen før tida, for å unngå mer bråk. Også i Kristiansand gikk de løs på materialet vårt og ødela blant annet underskriftslisten vår. Når muslimer får argumenter mot seg, så svarer de med vold, sier Tumyr.

- Ikke helt død
Tumyr trekker som eksempel fram reaksjonene som kom på dialogmøtet på Litteraturhuset i Oslo 15. februar da Lars Gule fikk demonstrert at det vekker reaksjoner å si at man betrakter Muhammed som pedofil.

- Om jeg hadde holdt innlegg på det møtet, så hadde vel muslimene knust alt inventaret og satt fyr på hele Litteraturhuset, sier Tumyr.

Til sommeren skal han stå på stand på Ankertorget i Oslo igjen. Datoen er allerede bestemt, det blir lørdag 6. juni i år:

- Ytringsfriheten er ikke helt død i Norge, men jeg syns det ser mørkt ut. Hadde muslimer blitt angrepet av høyreekstremister, så hadde pressen skrevet om det. Men om mostandere av islamiseringen blir angrepet av muslimer, så er det altså ikke noe å skrive om.

- Mot totalitære grupper
Tumyr, som opplyser at han i dag er partiløs, sier at han den drivende politiske kraften hans er å kjempe mot totalitære grupper. Han mener islamistene er en slik gruppe, og sammenligner dem med kommunister og fascister.

Arne Tumyr publiserer sine synspunkter på foreningens hjemmeside. Han siste innlegg har tittelen «Halvmåneflagget vil vaie over Norges land».

- Med tanke på at det bare er 60.000 mennesker i Norge som er organisert i muslimske trossamfunn, så er vel faren for snikislamisering temmelig overdrevet?

- Dette gjelder ikke bare Norge, men hele Europa. Det er en kolossal vekst i den muslimske befolkningen på hele kontinentet, svarer Tumyr.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere