RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den siste tekstmeldingen

Sist oppdatert:
- Jeg tar kontakt senere, skrev Dung. Siden har ingen sett henne.

Tekstmelding ble sendt 18. juni, og Dung var på sykehuset etter å ha født.

Siste livstegn
«Jeg har ringt deg, men du tok ikke telefonen. Jeg tar kontakt senere. Nå er jeg trøtt, jeg må sove.», heter det i tekstmeldingen, melder ba.no.

– Dette er den siste tekstmeldingen jeg fikk fra henne. Etterpå snakket jeg med henne på telefonen. Hun fortalte at den nyfødte jenten var frisk og fin og at hun var i god form, forteller moren Nguyen Thi Thu Huong til avisen.

Det var det siste livstegn moren hørte fra datteren sin.

Kusinen vil skilles
Lørdag ble det kjent at Dungs kusine, som er gift med broren til Dungs drapssiktede ektemann, har tatt ut separasjon etter at den vietnamesiske småbarnsmoren forsvant.

- Jeg er redd familien. Jeg kan ikke være en del av den familien lenger. Derfor har jeg tatt ut separasjon, sier den 24 år gamle kusinen til bt.no.

Hun er sikker på at familien vet hva som skjedde med Dung. Blant annet skal svigerfaren ha ringt Dungs kusine to dager etter at Dung forsvant uten å nevne det med et ord. Også samme dag som Dung ble meldt savnet ble ikke forsvinningen nevnt overfor kusinen.

- Alt virker merkelig
Først en uke etter at Dung forsvant skal kusinen ha blitt fortalt at Dung var borte.

- Alt virker helt merkelig. Da Dung rømte til tanten og onkelen for et par år siden, ringte svigermor opprørt til meg med en gang for å finne ut av hvor hun var, sier kusinen til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere