RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKREMMER: Jimmy Anthony vil skremme vekk horekundene, og dermed få fjernet jentene selv.
SKREMMER: Jimmy Anthony vil skremme vekk horekundene, og dermed få fjernet jentene selv. Foto: Atle Jørstad

Denne mannen vil fjerne horene

Sist oppdatert:
... og han vil gjøre det selv!

(iOslo.no) Jimmy Anthony er mannen som gikk kraftig ut i onsdagens Klassekampen og sa at han og flere andre afrikanere vil fjerne de prostituerte fra bybildet.

Jimmy Anthony har ikke møtt iOslo.no til avtalt nettreff torsdag, og nettreffet er derfor avlyst. iOslo.no beklager dette.

- Jeg sverger på at vi skal fjerne de jentene. De kommer til å bli redde. Vi skal ødelegge hele natta for dem, sa han til Klassekampen.

Vil hindre salg
Gjennom å skremme horekundene med kamera, stort nettverk og mange menn vil han få en slutt på horetrafikken i sentrum. Med seg i ryggen har Anthony 50-60 menn, som han tror vil hjelpe til med å få fjernet dem.

- Mange jeg kjenner er villige til å gjøre det som trengs. Hvis kvinnene ikke får solgt, vil de også slutte med det, sier Anthony til iOslo.no.

Han vet han må avvente en eventuell godkjenning fra politiet, men han ønsker å skremme kundene på en intelligent måte. Ved å ta bilder av horekunder, og advare dem mot at det de er i ferd med å gjøre, vil han skremme kundene og dermed fjerne tilbudet.

(Saken fortsetter under videoen)

258588

En måned
- Hvis en horekunde ser 10-15 afrikanere som sier at han ikke får lov til å kjøpe sex, fjerner han seg. Etter en måned med denne taktikken, vil alt være borte, sier han.

Anthony forteller at det ligger en dyp frustrasjon i det afrikanske miljøet på grunn av de prostituerte nigerianske kvinnene. Mange afrikanske kvinner er også redde for å gå alene i byen, i frykt for å bli tatt for å være prostituerte.

- De prostituerte ødelegger for alle. For eksempel blir min kamerats 19 år gamle datter blir tatt for å være hore i Oslo, sier Anthony.

Fortsetter
Han er lei av at norske myndigheter lover diverse tiltak mot sex. Løfter Anthony mener de ikke holder.

- Hvis de ikke gjør noe nå, vil det være dobbelt så mange prostituerte her til vinteren. Hvis myndighetene ikke klarer å gjøre noe, så hjelper vi til. De prostituerte vet hvor mye penger det er her, og vil bare fortsette å komme sier han.

Han mener også at dumme, norske kunder er med på å trekke nigerianerne hit, og at de dermed ødelegger for andre afrikanere i Norge.

- De er her fordi nordmenn betaler for dem. Men når de er her, og tiltrekker seg mye kriminalitet, begynner nordmenn å snakke dritt om afrikanere generelt, sier Anthony.

Politiet skeptiske
Øyvind Nordgaren er fungerende politiinspektør og leder for orgkrim i Oslo-politiet. Han er mannen bak «operasjon Benin», politiaksjonen som var rettet mot bakmennene i deler av gateprostitusjonen i Oslo. Han er skeptisk til Anthonys planer.

- Når det gjelder debatten om nigerianske prostituerte på Karl Johan, så kan ikke vi fjerne kvinner med en annen hudfarge enn hvit fra Karl Johan. Vi kan bruke politivedtektene hvis noen oppfører seg aggressivt eller truende, og dersom noen rammes av utlendingslovens bestemmelser og ikke har gyldig opphold, kan vi anholde dem. Men de fleste har gyldig opphold i Schengen og nok midler til at de får lov til å være her, sier Nordgarden til Klassekampen.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere