RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Denne overrasket Jeanette i stua.

I SKAPET: Denne ormen var å finne i skapet til Jeanette Langmo. Foto: Privat
I SKAPET: Denne ormen var å finne i skapet til Jeanette Langmo. Foto: Privat
Sist oppdatert:
Da Jeanette Langmo fra Steinsholt skulle legge seg, fikk hun øye på noe i skapet.

( ØSTLANDSPOSTEN): Hun skulle bare slukke lysene i stua før hun skulle til sengs, men noe i skapet fanget oppmerksomheten hennes.

– Jeg kunne ikke se hva det var, så jeg gikk nærmere. Jeg hadde nesa helt oppi skapdøren før jeg så at det var en stor orm. Jeg skvatt litt da, forteller hun.

Fikk hjelp

Heldigvis var det snakk om en buorm, og ikke en huggorm, men det var likevel en litt ubehagelig opplevelse for Jeanette.

– Jeg har stadig funnet små stålormer i huset, men de er bare å skuffe ut med et støvbrett. Men denne ormen var såpass stor at jeg vekket samboeren min for å få hjelp til å få den ut. Han holdt en vaskebalje under skapet, og da jeg åpnet skapdøren falt den rett ned i baljen, forteller hun.

Kattene får skylda

Jeanette tror det er kattene hennes som henter ormene inn i huset.

– Jeg er sikker på at det er kattene som drar dem inn. Av en eller annen grunn har vi bare oppdaget levende ormer. Jeg liker det ikke, men det er heller ikke noe å få panikk over, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere