Derfor skal ikke vannkokeren på plata

Foto: Atle Jørstad (iOslo.no)

Startet nesten brann. Les politiloggen her.

27.04.09 09:43

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra politiloggen. Loggen er skrevet av ansatte i Oslo politidistrikt.

Kvinne med kutt i haken
THERESE GATE: En 19 år gammel kvinne falt og slo seg i går kl. 22.50 i Therese gate. Hun fikk et kutt i haken, og politiets melder mente at kvinnen ikke forsto sitt eget beste. Politiet reiste til stedet og foretok en vurdering. Kvinnen må ha fått i seg et eller annet, men hva, er usikkert. Hun ble kjørt til legevakten.

Narkoman fikk opp å gå
AKERSVEIEN: En sliten mann - trolig en narkoman - hadde kl. 23.30 lagt seg til å sove i en trappeoppgang i Akersveien. Det var pust og puls, og politiet fant den sovende mannen i den aktuelle oppgangen. Politiet fikk han på beina og ut i det fri.

Stjal blomsterpotter
OSCARSGATE: Kl. 23.54 ble det meldt om en mann med en tralle med oransje topp som gikk innom mange hager i Oscarsgate og stjal blomsterpotter og lignende. Politiet fant ikke mannen og hva han skulle med blomsterpottene, er høyst usikkert.

Vannkoker smeltet
FROGNERVEIEN: Fra Frogner kom det kl. 00.47 i natt melding om en brann. Det viste seg at en vannkoker akkurat var satt på en plate som akkurat var brukt. Det begynte å brenne i det den 23 år gamle kvinnen som bodde i leiligheten skulle slukke det hele med et pulverapparat. Brannen ble slukket og kvinnen ble med til legevakten for en nærmere sjekk.

Tørrkokt kjele i Stensgata
STENSGATA: Kl. 01.38 ble det meldt om røyk i en oppgang i Stensgata. Brannvesenet kom til stedet og det viste seg å være snakk om en tørrkokt kjele. En 39 år gammel mann ble sjekket av ambulansen å på stedet - og ble også med til legevakten for en ytterligere kontroll.

Tagger pågrepet
SCHOUS PLASS: En 29 år gammel tagger ble pågrepet for tagging på Schous plass på Grünerløkka. Da taggeren ble oppdaget, ble han innhentet av politiet i Ratkesgate. Mannen var villig til å snakke og påviste 12 tagger på strekningen fra Schous plass opp Toftes gate til Grünersgate. 29-åringen ble pågrepet for skadeverk.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.