RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det blir sol, sol, sol

Sist oppdatert:
Vi har en gladmelding til alle nordmenn.

SUPERSØK: Været 50.000 steder i Norge

Sør- og Østlandet får en solrik helg opp mot 26 grader, men ifølge Storm Weather Center vil hele Norge få fint vær neste uke, med temperaturer mellom 15-25 grader.

- I Skandinavia er det ventet mye sol og generelt varmt vær i første halvdel av neste uke, sier meteorolog Inge Johansen i Storm Weather Center til TV 2 Nettavisen.

Jekk været på web-TV (Gratis)

Les også: 22 grader i badevannet

Det vil også være utrygt for lokale regnbyger i begynnelsen av neste uke.

Meteorologen tør ikke si noe om siste halvdel av neste uke enda fordi det blir for langt frem i tid.

Lokale byger
Det kan bli lokale ettermiddagsbyger på Sør- og Østlandet lørdag. Selv om det er ventet fint vær på Sør- og Østlandet søndag er det også muligheter for lokale regnbyger. Det vil bli over 20 grader i hele Sør-Norge.

Meteorologen sier at det er ventet tilskyet vær på Vestlandet enten lørdag kveld eller natt til søndag, og dermed regnbyger søndag.

Besøk våre nye sommersider
Få været på mobil
Se været på TV 2

Regnbyger
I Nordland og Trøndelag er det ventet regnbyger søndag. Meteorolog Johansen mener regnbygene vil trekke nordover i løpet av søndag kveld. I Nordland, Troms og Finnmark er det ventet en temperatur på mellom 10-20 grader.

Har du et godt eller morsomt sommerbilde du vil dele med TV 2 Nettavisens lesere? Send det på e-post: sol@nettavisen.no Da får du se det her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere