RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FREKKAS: Nesten 5.000 har så langt trykket liker på dette innlegget på Facebook.
FREKKAS: Nesten 5.000 har så langt trykket liker på dette innlegget på Facebook. Foto: Per Gilding/skjermdump

Det er jo lov å prøve seg, men …

Sist oppdatert:
Slottsfjell-publikummerens spørsmål har tatt av på Facebook. Sjekk hva festivalen svarte!

«Jeg bare lurte på om det kom til å være noen sånne politihunder på festivalen i år? En kompis av meg som lurer siden han er allergisk mot hunder.»

Dette innlegget, som ble postet på Slottsfjell-festivalens Facebook-side i går, har skapt stort engasjement og mye humring i kommentarfeltet, skriver Tønsbergs Blad.

I skrivende stund har nesten 5.000 trykket liker på innlegget. Frekkasen er nok ment som en spøk, og festivalen holder det i samme tone i sitt svar samme sted:

«Du kan hilse kompisen din og si at han skal slutte å bekymre seg for at han skal få allergiske reaksjoner fra politihundene vi har på området. I år har de byttet ut alle hundene sine med allergivennlige kinesiske nakenhunder. Vil minne om at disse hundene sliter med allergi selv, og de reagerer særlig på ulovlige stoffer», skriver festivalen.

LES OGSÅ: Sprer glede – unngår bråk

Spøk og alvor

Pressesjef Siri Narverud Moen beskriver svaret som en spøk som tilsvar på en spøk, men hun presiserer overfor tb.no at temaet likevel er alvorlig.

– Vi har gått ut sammen med politiet og sagt at vi ikke tolerer brudd på noen lovgivning om rus (under 18-skjenking eller forbudte stoffer), og hvis det oppdages sier vi på forhånd til publikum at det kan føre til at adgangsbåndet deres klippes. Det sier seg sjøl at vi vil ha minst mulig av dette, forteller Narverud Moen.

LES OGSÅ: Slottsfjell utsolgt tidligere enn noen gang

– Lite problem

Sammen med politiet har festivalen jobbet med forebygging og informasjon i forkant av festivalen, som i år varer fra 16. til 18. juli.

– Hvor stort problemet er vanskelig å si. Ifølge politiet i Tønsberg er det statistisk et veldig lite problem blant publikummet vårt, ikke minst om du ser hvor stor befolkningen er i Tønsberg i løpet av festivalhelgen sammenlignet med hva som misbrukes og beslaglegges i befolkningen for øvrig, sier Narverud Moen.

Her kan du lese flere nyheter fra Tønsbergs Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere