RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette ødelegger sexlivet ditt

Sist oppdatert:
Det er mye som kan ødelegge sexlivet ditt. Vi forteller deg hva det er og hva du gjør for å unngå det.

Her er 5 ”feller” du bør unngå om du ikke vil ødelegge sexlivet ditt.

1. Prippenhet
Å ikke gi hverandre oralsex kan i lengden ødelegge sexlivet da denne formen for sex er noe mange setter pris på. Mange har sine beste orgasmer ved hjelp av oralsex, og det er god nok grunn til å utforske nettop dette. Et tips til deg som ikke liker å gi eller få orlasex er å sørge for at dere begge er skinnende ren og lukter godt før dere utforsker hverandre.

2. Redsel for å eksperimentere
Å eksperimentere er viktig i et forhold. Ikke bare skaper dette et spennende sexliv, men man kan lære mye om seg selv og partneren. Så lenge ingen blir fysisk eller emosjonelt skadelidende og så lenge det ikke blir en nødvendighet er det sunt å prøve nye ting. Har du vanskeligheter med å eksperimentere si til deg selv at du skal prøve alt en gang, så lenge det ikke bryter noen av dine moralske regler.

3. Å ikke kjenne sin egen kropp
Dette er spesielt viktig for kvinner. Å kjenne sin egen kropp er viktig for din og din partners sexliv. Kjenner du din egen kropp godt er sjansene større for at du vil få orgasme, og dermed et mer sunt sexliv. Jobb med å bli kjent med koppen din, og sjansene for at du vil få et bedre sexliv er større.

4. Å aldri ta kontrollen
Om du alltid venter på at din partner skal ta initiativet til sex, går du utvilsom glipp av noe. Følelsen av å ha kontrollen og styre situasjonen er bra for både deg og partneren din. Prøv å ta kontrollen så ofte som mulig, og ha sex så ofte du bare orker.

5. Å bli fort flau
Sex kan sette oss i mange ubehagelige situasjoner, men lærer man seg å takle disse ubehageligheter vil du også nyte sexlivet ditt mer. Du gir mye av deg selv når du har sex, men husk at det gjør også den andre parten så prøv å slapp av og nyt det.

Singel? Finn din drømmepartner på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

(Kilde: iVillage.com)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere