RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er årets mest sette Youtube-videoer i Norge

Sist oppdatert:
Mest av alt så vi på Sommerkroppen til Mads Hansen.

Eks-fotballspilleren fra Drammen, Mads Hansen, har trollbundet det norske YouTube-publikummet med bar overkropp og kritthvite tenner i videoen som gikk sin seiersgang i sommer. Hansen troner på toppen av årets liste over de mest sette YouTube-musikkvideoene i 2018.

– Mads Hansen er større en Maroon 5, Ariana Grande, Bruno Mars og Kanye West. Det er svært imponerende, spesielt når man husker på at han har lovet at dette blir hans første og siste singel, sier Helle Skjervold, pressesjef i Google Norge.

Se de ti mest populære musikkvideoene i Norge øverst i saken!

BlimE-dansen på topp

I tillegg til klassiske musikkvideoer, har vi også laget en oversikt over annet innhold som har slått an på YouTube i år. Her utmerker NRK Supers vennskapskampanje BlimE seg, både med instruksjonsvideoen til den virale dansen og årets BlimE-låt er inne på topplisten.

– Vi har selv forsøke å lære oss denne dansen og har sett videoen ganske mange ganger, for det var ikke lett. All honnør til NRK Super for å sette inkludering på dagsorden med sang og dans på en måte som virkelig har slått an digitalt, sier Skjervold i Google Norge.

Årets YouTube-toppliste er også en mulighet til å se tilbake på det som virkelig har vært de store snakkisene gjennom 2018. I februar var det OL, og på tredjeplass finner vi Nicolay Ramms Peyngchang-sang med det norske ski-landslaget. Omtrent samtidig ble superstjernene Kylie Jenner og Travis Scott foreldre, og deres hyllest til datteren har smeltet mange på YouTube i år.

Se de ti mest populære videoene i Norge i videoen under.

Yanny... eller?

I mai gikk internett av hengslene over et lydklipp, og det brøt ut heftig diskusjon om klippet egentlig sa Yanny eller Laurel (vi hører LAUREL). Et forsøk på å forklare dette lydmysteriet ved hjelp av forskning har dermed funnet sin plass på årets toppliste. Og, vi nordmenn har selvsagt også latt oss sjarmere av den virale jodlevideoen - som sendte det ti år gamle sangtalentet Mason Ramsey fra konsert på den lokale Walmart-butikken til global berømmelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere