Gå til sidens hovedinnhold

Dette er Normans etterfølger

Morten Andreas Meyer etterfølger Victor D. Norman som arbeids- og administrasjonsminister. Meyer har lang fartstid i Høyre bak seg, og har tidligere vært statssekretær hos Erna Solberg.

Den nye statsråden kommer til departementet fra jobben som direktør i PriceWaterhouseCoopers. Meyer er fra Hamar, er født i 1959, og ble første gang innvalgt i kommunestyret i Hamar allerede i 1983.

Morten Andreas Meyer var medlem av sentralstyret i Unge Høyre 1996-1999, og er foreslått valgt som nytt sentralstyremedlem i Høyre på det kommende landsmøtet.

Meyer har fra før av erfaring med departementsarbeid fra Kommunal- og regionaldepartementet, hvor han var statssekretær under Erna Solberg i to år fra høsten 2001. Han har også vært medlem av formannskapet og varaordfører i hjembyen.

Skiftet av arbeids- og administrasjonsminister betyr også at resten av det politiske mannskapet i departementet byttes ut. Ut forsvinner Lars Arne Ryssdal og Osmund Kaldheim.

De nye statssekretærene er politisk rådgiver Eirik Lae Solberg og byrådssekretær Elbjørg Torsøe. Solberg har tidligere vært politisk rådgiver for næringsminister Ansgar Gabrielsen.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene