RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette skjer i helga

Sammen med Helenorge.no gir vi deg de beste helgetipsene.

Er du i nærheten av Arendal i helgen, kan du jo f.eks rocke med Bill Wyman, eller bare dundre videre innover i landet til Seljord. Der har de nemlig noe som heter Dyrsku'n, og det ventes over 80.000 besøkende.

Drar du deg videre nordover, så kjører de i helgen NM i frisbee på Gålå, og Dølajazz går akkurat nå så det suser på Lillehammer med ingen ringere enn bl.a. Silje Nergaard.

Når du nå først er i Gudbrandsdalen, sånn rett nord for Ringebu mellom Gålå og Lillehammer, kan du jo kanskje like godt bli med på litt matglede og sauesanking, eller rett og slett bli med på Birkebeinerløpet.

Befinner du deg i hovedstaden, kjører de On Bike Sykkelfestival for de naturfrelste i Tryvannskleiva, mens de mer sedate kanskje bare venter til førstkommende onsdag. Da starter nemlig den norske varianten av Oktoberfesten i München i Oslo, som fortsetter videre i Eidsvoll, Årnes, Strømmen og Kongsvinger.

For musikkinteresserte med spesiell smak anbefaler vi Fredrikstad, for der spiller et band så sært at vi egentlig ikke skjønner hva slags blandingsmusikk de spiller.

Med høstfargene i anmarsj kan du lese mer om Norges 10 flotteste fjellturer eller Norges 10 beste fjellturer for barn.

Eller kanskje det er på tide å bestige Nord-Europas høyeste klippe, ta en rundtur i Barnas naturverden eller oppleve sild, spekkhoggere og kaos i Lofoten.

Er du jente og mer opptatt av å lære deg å skyte og jakte, bør du kanskje bli med på en liten opptur.

Hvis du har lyst til å se en sjettedel av Norge fra oven, finner du ikke større utsyn på på Rjukan. Litt høyere opp finner du ørner i flukt, og det kunne kanskje vært kult å fotografere.

Hvis det er slutt på feriepengene, men du kunne tenke deg et gratis hotellopphold på fjellet med massasje inklusive, er kanskje løsningen her.

Den fulle oversikten finner du på Helenorge.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere