RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DFDS kan sparke flere

DFDS vurderer å sparke flere av sine ansatte etter avsløringer om fyll om bord.

Det danske rederiet har allerede sparket én person etter avsløringene i helgen.

Nå undersøker DFDS hvem av mannskapet som har vært involvert i fyllefestene og hvor alvorlige bruddene på alkoholbestemmelsene har vært. Det kan bli aktuelt å sparke flere, skriver VG Nett.

- Det avhenger av undersøkelsen. Vi undersøker flere tilfeller og flere ansatte, sier informasjonskoordinator Anette Teilmann i DFDS til VG Nett.

Den danske Søfartsstyrelsen har gitt DFDS en frist til klokken 13 torsdag med å redegjøre for hva som er skjedd og hvordan denne alkoholbruk kan stoppes.

Ifølge administrerende direktør Morten Fure i DFDS Seaways Norge er denne rapporten en utdyping av de tiltakene som ledelsen i rederiet og mannskapets organisasjoner ble enige om på mandag, blant annet hyppige, uanmeldte kontroller av mannskapenes fellesarealer om bord.

DFDS Seaways i Norge skal innen fredag levere en rapport til Sjøfartsdirektoratet om sikkerheten på Oslo-København-skipene, opplyser Fure til NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere