RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Diamantliga slo til i Horten

Sist oppdatert:
Politiet i Vestfold frykter at en liga står bak tyveriet av et brett kostbare smykker på kjøpesenteret Sjøsiden i Horten mandag.

Uten at personalet eller kunder på kjøpesenteret merket noe, forsvant tyvene med de kostbare smykkene.

- Brettet inneholdt en rekke dyre smykker, blant annet diamanter, sier operasjonsleder Petter Aronsen ved Vestfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ifølge politiet dreier det seg om 20 ringer i hvitt gull, en del med diamanter. Ringene har samlet en verdi på mellom 50.000 og 80.000 kroner.

Det var like før klokka 19.00 de ansatte i gullsmedforretningen oppdaget at det manglet et brett med kostbare smykker. Ingen vet foreløpig hvordan det frekke tyveriet har skjedd. I tillegg til tekniske undersøkelser på stedet og avhør av de ansatte, vil politiet gjennomgå overvåkingsbilder fra butikken.

- Vi frykter at dette kan være en omreisende liga og har varslet alle gullsmedforretninger i Vestfold og nabobyene, sier Aronsen.

Ifølge politiet har tyveriet skjedd mellom klokka 16 og 19.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere