*Nettavisen* Nyheter.

Disney-voldtekt ble filmet

Foto: AFP/Scanpix

Overgrepet mot den bergenske kvinnen i Disney World i Florida, ble filmet av de mistenkte franske overgriperne.

02.03.06 07:36

Ifølge Bergensavisen er det en kvinne fra bergensområdet som skal ha blitt voldtatt i Disney World natt til 26. februar. I en åstedsrapport avisen har fått tilgang til, går det fram at kvinnen gikk sammen med en mannlig kollega, da hun ble stoppet av de angivelige overgriperne. De fire franskmennene skal ha dratt henne inn i en leilighet og voldtatt henne, en etter en.

Hele den påståtte gruppevoldtekten skal være festet til film, av de mistenkte selv. Denne filmen er nå i det amerikanske politiets besittelse, etter at den ble overlevert av en av de mistenkte overgriperne. Alle de fire franskmennene, som er i alderen 18 til 25 år, beskrives som samarbeidsvillige.

- Jeg kan bekrefte at det er tatt beslag i en film på åstedet som vil bli brukt av politiet i den videre etterforskningen, sier pressetalsmann, Jim Solomons, ved Orange County Sheriff's Office til BA.

Videofilmen vil bli et viktig element for å klargjøre fakta i saken. Solomons regner med saken vil være ferdig etterforsket tidligst i morgen. Ennå gjenstår flere avhør.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag