RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dømt for sex-kjøp av mindreårige

Sist oppdatert:
En 58 år gammel mann er dømt til ett års fengsel etter å ha hatt hyppig seksuell omgang med tre mindreårige jenter.

De tre jentene skal ha vært 14 og 15 år gamle, ifølge Tønsbergs Blad. Den 58 år gamle telemarkingen skal ha filmet flere av de seksuelle handlingene.

Mannen hadde hyppig seksuell omgang med de tre jentene i en periode på omkring trekvart år. Det var han som tok initiativet til å kjøpe seksuelle tjenester av jentene, som han kom i kontakt med mens han bodde i en arbeidsbrakke i Vestfold.

Tønsberg tingrett har dømt mannen til ett års fengsel, samt til å betale jentene erstatning på henholdsvis 35.000, 40.000 og 50.000 kroner.

Mannen sa i retten at han ikke hadde tenkt over at jentene var mindreårige, men erkjente staffskyld fordi han i ettertid skjønte at han burde ha innsett at jentene var under 16 år.

58-åringen ble funnet skyldig i å ha hatt samleie med jenter under 16 år. I tillegg er han dømt for besettelse og produksjon av barneporno, kjøp av sex av tre jenter under 18, og for å ha vist uanstendig og krenkende seksuell oppførsel med barn under 16 år som vitne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere