RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dømt til fengsel etter å ha banket opp bandmedlem


DØMT: Tre bandmedlemmer er dømt til fengselsstraff etter å ha overfalt et fjerde bandmedlem etter at han nektet å slutte i bandet.
DØMT: Tre bandmedlemmer er dømt til fengselsstraff etter å ha overfalt et fjerde bandmedlem etter at han nektet å slutte i bandet. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)
Da han nektet å slutte i poporkesteret, ble mannen overfalt og utsatt for vold og tvang. Nå er de andre bandmedlemmene dømt i retten.

Mannen i 40-årene ble avkledd, stripset og utsatt for vold. I tillegg ble han fotografert med trusler om at bildene ville bli lagt ut på internett dersom han ikke sluttet i poporkesteret, melder Radio Haugaland.

Mannen ble overfalt utenfor sin egen bolig i juni 2016, dratt inn i en garasje, avkledd og fotografert. Han ble slått i skrittet og hodet hans ble kastet mot bakken.

Nå er de tre bandmedlemmene i Haugaland tingrett dømt til fengselsstraff for overfallet. En av dem i sju måneder og de to andre i seks måneder.

En kvinne som ikke var med i orkesteret, men med på å planlegge overfallet, ble dømt til 180 timers samfunnsstraff subsidiært seks måneders fengsel.

De fire må også betale fornærmede 40.000 kroner i oppreisningserstatning.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere