*Nettavisen* Nyheter.

Død mann en gåte for politiet

Politiet trenger fortsatt hjelp til å identifisere mannen i 60-årene som mandag ble funnet død og uten klær i Samnanger i Hordaland.

En fisker som var på funnstedet, meldte seg onsdag for politiet, uten at det brakte politiet nærmere en løsning på gåten.

Funnet naken
Mannen i 60-årene ble mandag ettermiddag funnet uten klær i vannkanten i Samnanger.

Tidligere i dag ba politiet om kontakt med en mann som fisket i vannet i Røysebotten i Samnanger rundt klokken 16 mandag.

- Fiskeren har meldt seg, men hadde ikke noen opplysninger som kunne hjelpe oss, sier informasjonsleder Trygve Hillestad i Hordaland politidistrikt til Bergens Tidendes nettutgave.

Kjennetegn
Han opplyser til NTB at politiet ikke har klart å finne ut hvem den døde mannen er, og legger til at det trolig ikke har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet.

Fortsatt er ingen som svarer til mannens beskrivelse meldt savnet. Alderen er anslått til cirka 60 år. Øvrige kjennetegn er: 180 centimeter høy, veier 80 kilo, kortklipt, mørkt blondt hår, blå øyne, to arr som kan stamme fra operasjoner, et 7-8 centimeter langt arr på høyre side av magen og et 6 centimeter langt arr på høyre hånd, skriver NTB.

Opplysninger kan gis til Hordaland politidistrikt, tlf 55556300.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.