Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Døde av sykehusbakterie - familien kreves for 2 mill.

Den 75 år gamle kvinnen fra Kristiansand døde av en sykehusbakterie i USA. Nå krever sykehusene familien for to millioner kroner.

Ifølge VG gransker forsikringsselskapet Vesta om unødvendig legebehandling førte til at kvinnen fikk gule fylokokker og døde på et sykehus i Las Vegas.

Vesta mistenker at kvinnens sykehusopphold i USA kan være iscenesatt for å få tjene penger gjennom å få utbetalt reiseforsikringen.

- Det er svært interessant å få undersøkt om vi kan være utsatt for bedrageri i en så tragisk sak. I USA finnes det klinikker som er etablert kun for å suge mest mulig penger av forsikringsselskapene, sier utredningssjef Lars Skaar hos Vesta til VG.

Kvinnen reiste i september i fjor til USA for å besøke datteren sin. 75-åringen ble syk like etterpå, og ble lagt inn på sykehus, skriver VG.

I dødsattesten fra University Medical Center i Las Vegas, heter det at kvinnen døde av blodforgiftning som følge av en infeksjon av gule stafylokokker (MRSA). MRSA-bakterien er en typisk sykehusbakterie.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!