*Nettavisen* Nyheter.

Døde etter slag og spark

Etter å ha mishandlet sin samboer i over to måneder, slo og sparket mannen henne så kraftig at samboeren døde.

09.01.06 07:20

Oslokvinnen levde i et voldshelvete i flere måneder før det hele endte med en så kraftig juling at hun døde av skadene. Nå er mannen (41) tiltalt for legemsbeskadigelse med døden til følge, og må i dag møte i Oslo tingrett. Han er også tiltalt for mishandling av tre andre kvinner.

Døde av indre skader
Bakgrunnen for den alvorlige tiltalen er at 41-åringen i tidsrommet 1. oktober til 21. desember i 2003 slo, sparket og tråkket samboeren (41) henne på hodet og mot kroppen. Han skal også ha kastet henne mot veggen og tatt kvelertak på henne.

Natt til 21. desember ble mishandlingen så alvorlig at kvinnen døde som følge av indre skader og blødninger i hodet og hjernen.

Da politiet kom til stedet, var kvinnen allerede død.

- Husker ingenting
Mannens forsvarer, advokat Vegard Aaløkken, sier til TV 2 Nettavisen at hans klient ikke erkjenner straffskyld for å ha drept sin samboer, og sier at han ikke husker noe fra den aktuelle kvelden.

Etter det TV 2 Nettavisen kjenner til skal samboerparet begge ha tilhørt rusmiljøet i Oslo. Mannen ble pågrepet etter dødsfallet og ble sittende i varetekt til mai 2004. Om lag fem måneder senere ble han arrestert på nytt, siktet for flere forhold.

Slo med krykke
Han skal ha mishandlet to andre kjærester med slag mot ansikt og kroppen, samt tatt kvelertak på dem. Den ene av dem ble også slått med en krykke. En tredje kvinne, som var en venninne av mannen, er også truet på livet og tatt kvelertak på.

Statsadvokaten i Oslo har lagt ned påstand om forvaring på inntil ni år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag