*Nettavisen* Nyheter.

Døde etter slagsmål og legetilsyn

En 20 år gammel mann fra Bergen døde natt til første nyttårsdag, ett døgn etter at han ble slått i hodet i et slagsmål og var på legevakten.

05.01.09 12:15

(iBergen.no) 20-åringen døde natt til 2. januar i sin bopel i Eidsvåg i Bergen. Det er kjent at han ett døgn tidligere var innblandet i et slagsmål der han fikk et slag i hodet og ble fraktet til legevakten.

- Vi vet i øyeblikket ikke om disse to sakene har noe med hverandre å gjøre. Det vil obduksjonen vise, sier Rune Tveit som er overbetjent ved Arna og Åsane lensmannskontor til iBergen.no.

- Vi har svært lite å gå etter. Vi har opprettet en sak fordi ethvert dødsfall som skjer utenfor sykehus med unge folk i utgangspunktet er mistenkelig. Men vi har ingen som har anmeldt noe, vi har ingen fornærmede. Det eneste vi har er en del navngitte vitner og vi jobber med denne saken nå. Det kan jeg bekrefte, sier Tveit.

Det var i Fagerdalen i bydelen Eidsvåg i Bergen det skal ha oppstått et slagsmål mellom mer en to personer natt til første nyttårsdag.

- Jeg kan bekrefte at vi ble tilkalt og kom til stedet, sier Rune Tveit

- Var den nå avdøde der da?

- Nei, han var formodentlig kjørt til legevakten. Han skulle ha fått et slag i hodet.

- Ble det brukt våpen av noe slag?

- En skal ha blitt rispet med kniv, men det skal ha vært i en trefning senere på natten med de samme personene.

- Hva skjedde med den nå avdøde på legevakten?

- Det vet jeg ikke.

Den avdøde 20 åringen er sendt til obduksjon etter at han døde natt til fredag. Verken den avdøde eller de navngitte vitnene er det politiet vil kalle gamle kjenninger.

iBergen.no kommer tilbake med mer.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.