*Nettavisen* Nyheter.

Døde mens sykebil ventet

En kvinne i slutten av 20-årene er funnet drept etter å ha blitt knivstukket i Kvinesdal i Vest-Agder. Samboeren hennes er pågrepet og siktet for forsettelig drap. Kvinnen døde mens ambulansen ventet på politiet utenfor åstedet.

03.02.05 09:48

Drapet skjedde i Fjotland i Vest-Agder. Politiet ble varslet av AMK-sentralen om knivstikkingen klokken 18.30. Den første ambulansen var på stedet 18.52. De ventet utenfor huset i 36 minutter før politiet kom.

Årsaken til at det tok nesten en time for politiet å nå frem til åstedet er fordi det er politiet i Flekkefjord som hadde vakt. Det var først da politiets første patrulje kom til åstedet og mannen var pågrepet, at ambulansepersonalet gikk inn i huset. Da var klokken 19.28, melder VG. Ifølge politiet var kvinnen allerede død.

Kvinnens 25 år gamle samboer fra Kvinesdal ble i går kveld pågrepet og er siktet for forsettelig drap.

Kjenninger av politiet
- Vi sendte politi og ambulanse til stedet. Etter en liten time fikk vi beskjed om at patruljen var fremme og hadde pågrepet en person som de mistenkte for å ha påført kvinnen slike skader at hun døde, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Aftenposten.no skriver at offeret og den mistenkte var samboere. Etter hva avisen erfarer, har begge vært involvert i et narkotikamiljø. Mistenkte skal dessuten være straffedømt for trusler eller vold tidligere. Mannen skal ha vært ruset da politiet pågrep ham.

Solås vil ikke bekrefte disse opplysningene. Han opplyser at de begge er kjenninger av politiet, og at mannen, som er 25 år gammel, disponerer huset der kvinnen ble funnet. Den siktede var skadd da han ble pågrepet.

Kjørt til sykehus
- Mannen ble kjørt til sykehus. Det virker som om han ikke er alvorlig skadd, sier Solås.

25-åringen ble pågrepet i eller i nærheten av boligen. Politiet har ingen indikasjoner på at flere personer skal ha vært i huset da ugjerningen skjedde.

Klikk på bildet for å forstørre.

Den siktede blir fremstilt for varetektsfengsling torsdag, dersom mannens helsetilstand tillater det.

Politiet på stedet skal ha funnet en kviv som de antar er drapsvåpenet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.