RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Birthe Steen Hansen/ibergen.no

Dodraugen får egen do

Sist oppdatert:
Nå trenger ikke Dodraugen å dele do med andre lenger. I sin nye hybel på Akvariet i Bergen får han eget flislagt bad med toalett!

Torsdag er hybelen innflytningsklar. Dodraugen har bodd i karantene på Akvariet fram til nå, etter at han ble funnet i toalettet hjemme hos en familie på Nordnes i forrige måned. Nå skal han endelig få sin egen utstilling i Akavariet, en utstilling som har kostet 70.000 kroner å bygge.

For pengene får han imidlertid mye. Flislagt gulv med varmekabler og toalett fra Porsgrund Porselænsfabrik. Veggen var det naturlige grunnfjellet, og dermed gratis. Idar Vollvik spyttet 50.000 kroner inn i det nye buret til den langtungete tejuøglen, og det meste av arbeidet har Akvariets medarbeidere gjort selv.

Nå håper de å få tilbake investeringen så raskt som mulig, i form av billettinntekter. Mange bergensere skal være interessert i å se kjendisøglen.

- Vi trenger nye attraksjoner og slike dyr med spennende historier er midt i blinken, sier Akvariedirektør Kees Ekeli til Bergensavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere