RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drakk medbrakt og røykte på flyet

Sist oppdatert:
Et ungt par fra Oslo dro til Tromsø for å slå ut håret. Medpassasjerene og personalet om bord på Norwegian-flyet ble ufrivillig med på vorspielet.

«Søringene» hadde åpenbart sett for seg en festlig helg i Nordens Paris, men Tromsø-turen endte hos politiet for det unge paret.

Kvinnen og mannen, begge 21 år, var nemlig lite hensynsfulle overfor sine medpassasjerer om bord på det stuvende fulle Norwegian-flyet fra Gardermoen til Tromsø fredag kveld.

De røykte, drakk medbrakt whisky og kjeftet opp medpassasjerer og mannskap, skriver Nordlys. Da flyet landet i Tromsø, sto politiet klart.

Det hele startet med at den 21 år gamle kvinnen låste seg inn på toalettet og smugrøykte. Like etter oppdaget flyvertinnene og medpassasjerer at den samme kvinnen og hennes reisefølge hadde dratt fram en medbrakt flaske whisky og begynt å drikke. Da de ble anmodet om å stanse, ble de rasende.

- Flyvertinnene følte seg truet av oppførselen, sier operasjonsleder Arild Falck Johansen ved Tromsø politistasjon til Nordlys.

Paret er nå løslatt igjen, men må regne med en bot for sin oppførsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere