RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drakk seg åndeløs

Foto: Lufttransport
Den 15 år gamle jenta drakk så mye at hun til slutt mistet åndedrettet. Luftambulansen måtte frakte henne til sykehus.

Ifølge Norsk Folkehjelps Opplysningssentral var det ved 03-tiden natt til lørdag at de ble kontaktet av politiet. Bakgrunnen var at en jente hadde fått i seg for mye alkohol på en hytte i Nissedal.

- En scooterpatrulje fra Norsk Folkehjelp Sanitet Kragerø gjorde seg klar til oppdrag, da de fikk melding om at jenta hadde sluttet å puste, vennene hennes måtte starte med hjerte lunge redning. Luftambulansen kom til stedet og fløy jenta til sykehus, opplyser Norsk Folkehjelp.

Vaktleder Helene Landmark ved Norsk Folkehjelps Opplysningssentral i Tromsø sier at overdreven alkoholbruk er noe Norsk Folkehjelp Sanitet ser hver påske.

- For mange forstyrrer dette ro og orden, andre ganger kan det bli like dramatisk som i dette tilfellet. Vi oppfordrer folk til fortsatt å kose seg i påskefjellet, men tenke på konsekvensene at man er et stykke fra allfarvei, og hjelpen er ikke så tilgjenglig på fjellet som i byen, sier vaktleder Helene Landmark i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere