RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Birthe Steen Hansen (iBergen.no)

Drakk ti halvlitere før drapet

Sist oppdatert:
35-åringen drakk først øl og røykte hasj. Deretter drepte han Ingvild Myking med to dype knivstikk.

(iBergen.no) : Det kom frem da rettsmedisinerne forklarte seg i Bergen tingrett i dag. Den drapstiltalte 35-åringen var sterkt påvirket av alkohol og hasj da han ble pågrepet ved Spar-butikken på Hylkje, og blodprøvene viser ifølge rettsmedisinerne at han hadde drukket ti halvlitere med øl, samt røykt hasj.

Ifølge øyenvitner begynte drikkingen tidlig på dagen, da 35-åringen var og badet med Myking, hennes datter og datterens venninne.

Rettsmedisinerne kunne også fortelle at begge de to knivstikkene 35-åringen har erkjent å ha påført Myking var dødbringende. Stikkene, som ble utført med en 20 centimeter lang kniv, skal ha blitt utført med moderat til sterk kraft. Det første stikket gikk inn i brystet, gjennom venstre lunge og dypt inn i hjertet. Stikket i halsen gikk gjennom både ryggsøylen og nakkevirvelen.

– Myking var døende da hun fikk halsstikket, fastslo rettsmedisinerne, som anslo dødstidspunktet til ca. klokken 17.00. To minutter senere ringte 35-åringen til politiet og fortalte hva han hadde gjort.

35-åringen har erkjent at han tok livet av Myking, samt voldtok en ti år gammel jente etter drapet, men nekter straffskyld. Påtalemyndigheten har signalisert at det vil bli lagt ned påstand om 21 års forvaring for 35-åringen.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere