RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dramatisk brann-døgn

Sist oppdatert:
Julen er høysesong for boligbranner i Norge. I natt og i dag har det vært en rekke branner rundt om i landet.

Øvre Romerike:

Natt til søndag omkom en ti år gammel jente i en brann i et rekkehus i Eidsvoll kommune. Rekkehuset består av ti leiligheter og alle leilighetene ble evakuert. Tre andre personer kom seg ut av det brennende huset.

Skedsmo:

Politiet fikk melding om brann på en gård i Bølerveien på Skedsmo klokken 09.10 søndag. Brannvesenet kom raskt til stedet, men bygget ble likevel totalskadd. Ingen var hjemme da brannen startet. - Familien som bor der er i utlandet, sier operasjonsleder Geir Eriksen ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Holmestrand:

En person døde under brann på eldrehjemmet Kjærsenteret i Holmestrand i Vestfold søndag formiddag. Det brant i fem leiligheter. Den ene leiligheten ble utbrent, mens de fire andre fikk røykskader.

Buskerud:

Politiet fikk melding om brann i en bolig i Modum kommune klokken 03.00 søndag. - En mor og hennes 16 år gamle sønn måtte hoppe ut fra andre etasje, sier operasjonsleder Erik Bergan ved Nordre Buskerud politidistrikt til TV 2 Nettavisen. Moren er nå innlagt på sykehus med røykskader, mens sønnen slapp fra dramaet uten fysiske skader. Eneboligen er totalskadd.

Hønefoss:

Det var natt til søndag en mindre brann i en leilighet i Hønefoss sentrum. Ingen var hjemme i leiligheten, men naboer hørte røykvarsleren, og kontaktet politiet. Brannvesenet tok seg inn i leiligheten og oppdaget at flere juledekorasjoner hadde tatt fyr. - Det var mye røyk, men det ble aldri noen ordentlig brann, sier politiet til TV 2 Nettavisen.

Bergen:

I Bergen sentrum brant en bil natt til søndag. Ingen ble skadd og brannen spredte seg ikke til hus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere