RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dramatisk brann i Larvik

Sist oppdatert:
En seksmannsbolig ble totalskadd under en voldsom brann i Frankendalsgata i Larvik i dag.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 13.50. Da de holdt på å slukke flammene, fikk de melding om en ny brann i byen, denne gang i Kongensgate.

Falsk alarm
- Dette viste seg å være falsk alarm. Men halvparten av brannfolkene som holdt på å slukke brannen i Frankendalsgata dro til Kongensgate før vi fant ut dette, sier operasjonsleder Petter Aronsen ved Vestfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Det er forløpig usikkert hvordan den eksplosive brannen startet.

- Til alt hell var det en brannmann på besøk i seksmannsboligen. Han klarte å redde ut en 82 år gammel kvinne som befant seg i leiligheten over der hvor brannen startet. Hun er nå sendt til legevakta, sier Aronsen.

Fikk hjerteproblemer
Etter en halv time var brannen slukket. Politiet gikk da gjennom den utbrente seksmannsboligen på jakt etter mulige ofre, men føler seg sikre på at ingen flere personer skal ha oppholdt seg der.

- Da brannen sto på som verst, måtte vi evakuere to eldre damer i nabohuset. En av dem fikk hjerteproblemer og ble sendt til sykehus, sier han.

Politimannen forteller at seks personer er hjemløse etter dagens drama.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere