RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapsetterlyst tatt på rømmen i Pakistan

Sist oppdatert:
En av de tiltalte som var på rømmen etter drapet på restauranteieren Mohammed Arshad i Oslo i 2013, ble natt til tirsdag pågrepet i Pakistan, ifølge TV 2.

29-åringen forlot Norge noen dager etter drapet på den respekterte restauranteieren. Politiet jobber nå med å få til en utlevering av mannen som er tiltalt for drapet på Manglerud i september 2013, melder TV 2.

Selv nekter den tiltalte å ha noe med drapet å gjøre.

Mohammad Arshad var blitt overfalt med pepperspray og slått med et økseskaft og en fastnøkkel da han like etter midnatt til 28. september 2013 ble funnet liggende på gaten med store skader like ved sitt hjem på Manglerud. Under én time etter at han blir funnet, dør firebarnsfaren og restauranteieren av de massive skadene han var påført.

Arshad hadde reist fra puben han drev, Waldermars Café på St. Hanshaugen, og skulle hjem etter endt arbeid fredag kveld. På veien ble han forfulgt av de fire som nå er tiltalt. Utenfor huset skal tre av dem ha gått ut av bilen, mens den fjerde ble sittende.

Bakgrunnen for at de fire tiltalte fulgte etter 52-åringen, skal ha vært at en av de tiltalte hadde en bagatellmessig konflikt med den eldste sønnen hans. De tiltalte kan ha trodd det var ham og ikke faren de forfulgte.

Av de fire tiltalte har to tilstått at de deltok da volden mot Arshad foregikk. Ingen skal likevel erkjenne drap.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere