RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapsmann fikk avslag på asyl

Sist oppdatert:
Mannen som onsdag drepte en kvinne i Bodø, hadde fått avslag på asylsøknaden og skulle vært ute av Norge.

Den 32 år gamle mannen fra Algerie er varetektsfengslet i fire uker siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Mannen har erkjent å ha knivstukket den 42 år gamle Bodø-kvinnen slik at hun døde.

- Vi hadde kort avhør i natt hvor han erkjente knivstikkingen. Han ønsker ikke å ta stilling til om han erkjenner straffeskyld. Fordi vi ikke hadde advokat og tolk har vi ikke fått gjennomført nye avhør i dag, sier politiadvokat Reiel Heggedal ved Salten politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Den 32 år gamle mannen søkte om asyl i Norge i 2002. I november 2002 fikk han avslag på asylsøknad. Saken ble klaget inn for Utlendingsnemnda i mars 2003, men der fikk han avslag på klagen og ble pålagt å forlate landet.

- Han forsvant fra Bjerka asylmottak i 2003. Etter det har ikke utlendingsmyndighetene hørt fra ham, før han dukket opp her i Bodø, sier Heggedal til TV 2 Nettavisen.

- Vi etterforsker nå hvor han har vært i perioden fra han forsvant og frem til nå, sier han.

Den 32 år gamle mannen og den 42 år gamle kvinnen kjente hverandre privat, men Heggedal ønsker ikke å si noe om forholdets natur. Kvinnen ble drept i sitt eget hjem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere