RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapsmann sendes trolig til Algerie

Sist oppdatert:
32-åringen som er tiltalt for å ha stukket Mary Ann Hansen til døde mens hun holdt babyen sin i armene, blir trolig sendt tilbake til Algerie uansett hvordan rettssaken ender.

Utlendingsdirektoratet vil ikke kommentere saken så lenge dommen ikke er avsagt. Men utsendelse er hovedregelen i slike saker, sier kommunikasjonsdirektør Geir Lønsdal til NRK.

- I saker med endelig domfellelse vil politet fremme en utvisningssak ovenfor oss, og normalt sett vil vi fatte vedtak om utvisning, sier Lønsdal til NRK.

Mandag måtte den 32 år gamle mannen, som kommer fra Algerie, møte i Salten tingrett. Han er tiltalt for drap under særdeles skjerpende omstendigheter.

5. januar i år skal han ifølge tiltalen ha drept Mary Ann Hansen ved å stikke henne i øvre delen av ryggen med en kniv.

- Mary Ann Hansen holdt sin tre uker gamle sønn i armene da hun ble knivstukket. Hennes datter var til stede i leiligheten og ble vitne til at moren segnet om og døde, heter det fra tiltalen.

32-åringen er far til den lille gutten. Han ble pågrepet kort tid etter drapet, og innrømmet da knivstikkingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere