RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapsoffer hadde passasjer

Foto: Politiet
Sist oppdatert:
Politiet ønsker å komme i kontakt med en person som var passasjer i bilen hvor 46-åringen ble funnet drept.

Natt til lørdag ble en 46 år gammel norsk statsborger med somalisk opprinnelse skutt og drept i sin egen bil på Heimdal i Trondheim. Mannen ble brutalt henrettet med flere skudd.

Les også: Politi sjokkert over drapet

- Offeret var påført en rekke skudd, mer enn fem. Jeg har jobbet med drapsetterforskning i en rekke år, og jeg har aldri sett noe lignende, sier Lunde til NTB.

Den 46 år gamle somalieren med norsk statsborgerskap ble funnet drept i sin hvite Peugot i Ringvålveien i Heimdal. Gjennom vitneavhør er det kommet fram at mer enn fem skudd ble avfyrt kort tid før politiet fikk melding klokken 01.24.

Natt til lørdag ble den hvite Peugoten observert i Søndregate i Trondheim sentrum klokken 01.00. Politiet ønsker å komme i kontakt med en ukjent mann som da satt i bilen.

Etterlyser sentralt vitne
- Vitnet skal ha satt seg i bilen cirka klokken 01.00 i Søndregate, utenfor Narvesen på Lilletorget. Vedkommende beskrives som cirka to meter høy og mellom 35 og 40 år gammel, opplyser politiet i en pressemelding.

Mannen skal ha en kraftig kroppsbygning, svart, bølget hår og være lys i huden. Han har muligens bart. Han skal ha vært pent kledd i blå bukse og en lys kortermet skjorte eller genser.

- Det er svært viktig for den videre etterforskingen at vedkommende melder seg for politiet, sier etterforskingsleder Terje Lunde.

Traktor ved drapsstedet
Et vitne annet vitne skal ha observert en grønn John Deere-traktor mellom 01.00 og 01.30 natt til lørdag som kjørte på Ringvålveien. Politiet ønsker å komme i kontakt med føreren av denne traktoren.

Politiet er også interessert i vitneobservasjoner av 46-åringens bil etter klokken 23.00 lørdag kveld. Bilen er en hvit Peugeot 605, 1990-modell.

Vi er også interessert i observasjoner av fornærmedes bil fra kl. 23.00 lørdag kveld.

Politiet har nå slått fast at den avdøde er den 46 år gammel norske statsborgeren, av somalisk opprinnelse som eide Peugoten. Vedkommende var bosatt i Trondheim og har bodd i Norge siden 1995.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere