RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapssiktede vil snakke med politiet

Sist oppdatert:
39-åringen som er siktet for drapet på sin ekskone i Bergen vil nå snakke med politiet. Det kom fram da han fredag ble varetektsfengslet for åtte nye uker.

Den 39 år gamle mannen er siktet for å ha skutt og drept sin ekskone i et parkeringshus i Bergen 3. mars. Bergen tingrett har varetektsfengslet ham i åtte nye uker, men den siktede påkjærte avgjørelsen på stedet.

Mannen hevder ennå å ikke huske noe fra drapstidspunktet, men han ønsker nå å snakke med politiet. Til nå har han nektet å la seg avhøre.

- Jeg registrerer at han har sagt seg villig til å forklare seg. Jeg er i en dialog med politiet om hvordan dette skal gjøres, sier hans forsvarer Brynjar Meling til TV 2.

Den 39 år gamle bergensmannen hevder å ikke huske noe fra drapstidspunktet. Etter det TV 2 Nettavisen erfarer skal politiet ha flere vitneutsagn som gjør at de tviler på om dette stemmer.

Bergen tingrett skriver i sin kjennelse at det trolig ikke vil komme fram noen flere bevis i saken før den judisielle observasjonen av mannen foreligger 18. juni. Politiet er nå ferdig med store deler av etterforskningen og venter stort sett på psykologenes rapport.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere