Drapssiktet har anmeldt to andre

Den 32 år gammel mannen som er siktet for drapet på en 28 år gammel mann på Skillebekk i Oslo, anmeldte søndag to personer for drapsforsøk.

08.02.04 21:52

- Han har anmeldt to navngitte personer for drapsforsøk i forbindelse med festen natt til lørdag. Begge tilhører torpedomiljøet, sier 32-åringens forsvarer, advokat Mona Høiness, til NTB.

32-åringen ble avhørt av politiet søndag. Han nekter straffskyld for forsettlig drap på en 28 år gammel mann som ble skutt og drept på Skillebekk natt til lørdag.

- Han hevder det var en ulykke og at han skjøt i selvforsvar. Da han leste på internett om at en person var drept på stedet, meldte han seg til politiet umiddelbart sammen med sin kjæreste. Han er meget ulykkelig over det som er skjedd, sier hun.

Høiness opplyser også at hennes klient er svært fysisk syk som følge av at han ble utsatt for grov mishandling av deltakere på festen i Gabels gate. Bakgrunnen for krangelen som endte med den tragiske hendelsen i Oslo natt til lørdag, kan forsvareren ikke kommentere nærmere.

- Min klient vet ikke hvorfor torpedoene angrep ham på festen, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.