*Nettavisen* Nyheter.

Drapssiktet i nytt avhør

Foto: (TV 2)

Den drapssiktede Mirza Ghulam Hussain (57) satt torsdag ettermiddag i nytt avhør etter at et lik ble funnet i hagen hans.

19.01.08 19:41

Hussain er sammen med sin datter Uzma Mubeen Hussain siktet for drapet på Zahid Mahmood Butt.

Onsdag ble et lik funnet i hagen til far og datter i Stavanger. Liket er sendt til obduksjon, og politiet vet ennå ikke om den døde er Butt.

Les egen sak: Funnet nedgravd i hagen

Etter funnet onsdag formiddag, ble Butts niese Uzma Mubeen Hussain (33) tatt inn til nytt politiavhør. Torsdag ettermiddag satt hennes far Mirza Ghulam Hussain i avhør.

- Det har så langt ikke kommet fram noe som endrer deres standpunkt i saken. De nekter straffskyld. Hva som har kommet fram i avhøret ønsker jeg ikke å si noe om, sier politiinspektør Ernst Rossebø til Nettavisen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix.

Butt forsvant i juli 2007. Politiet har lenge ment at Mirza Ghulam Hussain har tatt livet av sin svoger, sammen med datteren Uzma.

Den siktede mannen har hele tiden avvist at han har noe med forsvinningen til Butt å gjøre. Etter likfunnet onsdag, ble han kaldt inn til nytt avhør torsdag.

- Jeg kan bekrefte at min klient sitter i avhør hos politiet nå. Jeg ønsker ikke å kommentere innholdet i hans forklaring før han er ferdig med avhøret, sier Hussains advokat, Brynjar Meling, til Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag