*Nettavisen* Nyheter.

Drapstruet jente (17) og dørvakt

18-åringen som er varetektsfengset etter at han løsnet skudd med haglegevær mot en 17 år gammel jente i Odda natt til lørdag, drapstruet både jenta og dørvakten.

27.09.04 15:54

Mandag ble 18-åringen varetektsfengslet for tre uker i Bergen tingrett. Han er siktet for drapsforsøk og brudd på våpenloven. Han erkjenner ikke straffskyld, melder TV 2 Nyhetene.

Den unge mannen er siktet for to drapsforsøk, både mot jenta og dørvakten.

Tilfeldig offer
Fengslingsmøtet ble hold for lukkede dører. Politiet er sparsomme med opplysninger og vil ikke si noe om hva som kan være motivet til handlingen.

18-åringens forvarer, Samson Røyrvik, sier at 18-åringen ikke kjente den 17 år gamle jenta, men at han visste hvem hun var. Røyrvik sier at 18-åringen «ikke har det særlig godt» nå.

Alvorlig for jenta
Jenta som ble truffet av haglskuddet utenfor diskoteket «Hjørnet» i Odda , ble truffet i haken og hånden og umiddelbart brakt til Haukeland universitetssykehus. Tilstanden til jenta er mandag fortsatt alvorlig, men stabil, får TV 2 opplyst ved sykehuset.

Politet vet hvem som eier haglen 18-åringe brukte, men de vil ikke si hvem den tilhører, annet at gutten skap ha hatt den med fra hjemmet.

Gutten ble umiddelbart pågrepet og foreløpig siktet for grov legemsbeskadigelse etter skytedramaet. Det var mer enn 100 ungdommer til stede i diskoteket da dramaet fant sted, melder NTB.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.