RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Politiet er ferdige med de tekniske undersøkelsene i boligblokken der det oppsto en skuddveksling mellom politiet og en 38 år gammel mann lørdag ettermiddag. 38-åringen ble drept og politimannen såret.
Politiet er ferdige med de tekniske undersøkelsene i boligblokken der det oppsto en skuddveksling mellom politiet og en 38 år gammel mann lørdag ettermiddag. 38-åringen ble drept og politimannen såret. Foto: Tore Meek (NTB scanpix)

Drept 38-åring i Stange var medlem av skytterlag

Sist oppdatert:
Den 38 år gamle mannen som ble skutt og drept under en skuddveksling med politiet i Stange i Hamar lørdag, var medlem av et lokalt skytterlag.

38-åringen skal ha deltatt på skytetreninger og mesterskapsturneringer i Stange og Romedal skytterlag i flere år, melder TV 2.

Flere av klubbmedlemmene i skytterlaget beskriver 38-åringen som en stille og rolig mann.

– Han skjøt godt, og var flink til å møte opp. Så ble han plutselig borte, sier en tidligere lagkamerat til TV 2.

Mannen hadde som medlem i skytterlaget tilgang på flere våpen med skarpe skudd, men ifølge politiet ble det brukt et håndvåpen av en annen type enn den mannen brukte i skytterlaget under skyteepisoden lørdag.

Lørdag ettermiddag rykket politiet ut til en boligblokk på Ottestad etter opplysninger om at en ruset person befant seg der. Det ble løsnet skudd mot tjenestemennene da de ankom blokken. 38-åringen ble skutt og drept av politiet. En politimann ble truffet i overkroppen, og er innlagt med alvorlige skader på Ullevål sykehus.

Les også: Person skutt og drept av politiet, politimann skadd

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere