RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Drept i kraftig kollisjon

Sist oppdatert:
En person mistet livet og fire ble skadd i en kollisjon mellom en lastebil og tre personbiler på riksvei 120 i Gjerdrum i Akershus torsdag kveld.

Ulykken skjedde sør i Gjerdrum kommune, like ved grensen til Skedsmo.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 18.44 torsdag kveld. Politi, ambulanse og brannmannskaper er nå på ulykkesstedet, og redningsarbeidet pågikk fortsatt ved 20.30-tiden.

- Tre personbiler og en lastebil var involvert i kollisjonen. En person er drept, og fire personer fraktet til sykehus med skader, opplyser operasjonsleder Trond Aune i Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen. De fire skadde er fraktet til Akershus universitetssykehus.

To av dem, en eldre mann og en kvinne, ble lettere skadd. Deres tilstand var ved 22.30-tiden torsdag stabil, opplyser sykehuset til NTB.

Ulykken skjedde da en av de tre personbilene, som var på vei nordover, kom over i motsatt kjørebane.

- Sjåføren av lastebilen, som kjørte i motsatt retning, prøvde å unnvike personbilen. Men lastebilen fikk da skrens og traff en av bilene bak, sier Aune.

Det skal ikke ha vært glatte veier i området, ifølge politiet.

Riksvei 120 er stengt etter ulykken, og vil være stengt langt utover kvelden, opplyser politiet. Det er omkjøring fra Skedsmokorset til Bråtesletta via Hekseberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere