Gå til sidens hovedinnhold

Drept par var aktivt kristne

- Vi kjente det drepte paret godt, sier Emma Tseng ved menigheten «Scandinavian Chinese Church in Oslo». Politiet sjekker nå spor i flere miljøer de to tilhørte.

Politiet leter etter spor i tre konkrete miljøer etter at en mann i begynnelsen av 20-årene og en jevnaldrende kvinne ble funnet drept på en studenthybel på St. Hanshaugen i Oslo fredag. Paret kan ha ligget døde på hybelen i opptil en uke.

Identiteten er ennå ikke fastslått, men politiet har en antagelse om hvem de var. Trolig er mannen identisk med personen som leier hybelen hvor paret ble funnet.

Leter i omgangskretsen
Politiet konsentrerer seg nå om å lete etter spor i omgangskretsen til de drepte. Politiinspektør Terje Kristiansen ved Oslo politidistrikt bekrefter overfor TV 2 at det dreier seg om tre konkrete miljøer.

- Vi ønsker å komme i kontakt med eventuelle vitner, forteller Kristiansen.

Begge skal ha hatt jobber i utelivsbransjen i Oslo og vært elever ved Musikk Instrument Akademiet i Sarpsborg. De kom til Norge i fjor høst.

- Kjente dem godt
Paret skal også ha vært aktive den evangeliske menigheten, Scandinavian Chinese Church in Oslo.

- Paret har vært hos oss to ganger i måneden siden i fjor høst og vi kjente dem godt. Nå er vi i sorg, opplyser Emma Tseng ved menigheten til TV 2-Nyhetene.

Menigheten som har rundt 150 medlemmer skal ha en minnemarkering mandag.

Kan ha ligget en uke
Paret ble funnet av vaktmesteren ved St. Hanshaugen studenthus etter at et familiemedlem av den drepte mannen ikke hadde hatt kontakt med ham på flere dager.

Politiet tror de døde kan ha ligget i hybelen opptil en uke før de ble funnet.

Etter først å ha karakterisert dødsfallene som en antatt personlig tragedie, slo politiet full drapsalarm fredag kveld. Paret skal obduseres mandag.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar