RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drepte hund med piggtråd

Sist oppdatert:
Politiet i Telemark vil etterforske hvem som drepte denne hunden med piggtråd og dumpet den i skogen.

De makabre bildene av hunden ble sendt til dyrevernorganisasjonen NOAH i forrige uke. En turgåer kom over hundeliket i turområdet vest for Porsgrunn i Telemark, mellom Lundevann og Øveråsen. Hunden lå død med piggtråd tvinnet stramt rundt halsen.

- Denne saken er anmeldt, og vi har oversendt bildene av hunden i dag, sier Jenny Berg-Rolness i NOAH til TV 2 Nettavisen.

- Vi har sett mye stygt, men ikke noe slikt. Nå håper vi at politiet finner ut hva som har skjedd. Det er et generelt samfunnsproblem at mange har liten respekt for dyr. Familiedyr blir ofte dumpet. Det er viktig at rettssystemet følger opp enkelttilfeller. Det vil kunne ha en preventiv effekt, sier Berg-Rolness.

- Dette høres så alvorlig ut at vi vil etterforske og finne ut hvem som har gjort det, sier politiadvokat Svein Folkestad ved Telemark politidistrikt til dagbladet.no. Han legger til at eventuelle gjerningspersoner kan vente seg straff i form av bot eller i verste fall fengsel i inntil 3 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere