Drepte kona med tosifret antall knivstikk

VAR GRAVID: Den gravide afghanske kvinnen ble drept bak Maxi storsenter tirsdag for to uker siden.

VAR GRAVID: Den gravide afghanske kvinnen ble drept bak Maxi storsenter tirsdag for to uker siden. Foto: Jo Espen Brenden (NTB scanpix)

Ektemannen har erkjent at det var han som knivstakk Narges Josefi (27).

HAMAR (NTB): Narges Josefi (27) ble påført et tosifret antall knivstikk da hun ble drept i Hamar for to uker siden.

Den gravide afghanske kvinnen ble drept bak Maxi storsenter tirsdag for to uker siden. Hennes 37 år gamle ektemann har erkjent at det var ham som knivstakk kvinnen.

Opplysninger fra obduksjonsrapporten viser at kvinnen ble stukket et tosifret antall ganger med det som omtales som en fritidskniv, skriver VG mandag. Verken politiet eller forsvareren vil kommentere spørsmål om hva de mener kan ha vært motivet for ektefellen stakk kona.

- Hva som har vært bakgrunnen for det som skjedde, er det for tidlig å si noe om, sier advokat Jostein Løken til VG.

Etter hva avisen har fått opplyst, venter politiet nå på en DNA-analyse som kan fastslå hvem er som faren til barnet den drepte kvinnen bar.

Narges Josefi bodde på asylmottaket Ormseter sammen med ektemannen og parets to døtre på to og fire år. Begge var afghanske statsborgere. De fikk endelig avslag på sine søknader om opphold av Utlendingsnemnda i februar 2012. Saken var endelig behandlet i desember 2013. Det er anmodet om å omgjøre vedtakene, men denne prosessen var ikke ferdig. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.