RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drev bordell i Bygdøy allé

Sist oppdatert:
Øst-europeiske kvinner har solgt sex fra fine adresser i Oslo.

En sveitsisk mann har i lengre tid lokket øst-europeiske kvinner i 20-årene til Norge for å selge sex på Oslos beste vestkant, skriver Aftenposten.

Til enhver tid var fire-fem kvinner på jobb på ulike adresser, hvorav den ene åpnet dørene til en leilighet i Bygdøy allé.

Politiet satte en stopper for hallikvirksomheten i forrige uke og siktet to sveitsiske menn etter hallikparagrafen. Den ene er varetektsfengslet i fire uker. Den andre er foreløpig løslatt, men siktelsen er opprettholdt.

- I det vesentligste kommer kvinnene fra Øst-Europa; Polen, Slovenia, Ungarn. De opplyser å ha beholdt ca. 50-60 prosent av inntektene selv, opplyser politiet i en pressemelding.

Ifølge politiet har de fulgt dette prostitusjonsmiljøet siden februar i år. Prostitusjonsvirksomheten har også foregått i Stavanger.

Under aksjonen tok politiet fire kvinner med til rettslig avhør. De fortalte at de kom frivillig til Norge og at de har kunnet bevege seg fritt utenfor de aktuelle leilighetene. Kvinnene har vært i leilighetene i korte perioder av gangen - 1 til 2 uker.

- Oslo politidistrikt aksjonerte mot fire leiligheter på tre ulike adresser. Politiet utelukker ikke ytterligere pågripelser av personer som har vært en del av halliknettverket, heter det videre i pressemeldingen.

Den ene av de siktede har ifølge politiet operert som hallik i Oslo i lang tid. Han har til enhver tid hatt fire-fem kvinner i leilighetene. Kvinnene har hatt en stor kundekrets. Tjenestene er blitt annonsert på Internett og i kontaktblader, ifølge politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere