*Nettavisen* Nyheter.

Dropper E.coli-planer

Meråker kjøtt har ombestemt seg og ønsker ikke lenger å lage trøndersodd av E.coli-mistenkt-kjøtt.

22.08.06 10:57

- Jeg kan bekrefte at vi avbryter prosessen vi startet for å bruke kjøttet i videre produksjon, sier daglig leder Per Johan Pedersen i Meråker Kjøtt AS til TV 2 Nettavisen.

Pedersen begrunner avgjørelsen med at de ikke vil skape usikkerhet hos kundene.

Søknaden de sendte Mattilsynet 2. august om tillatelse til å bruke kjøttet videre, er ikke ferdigbehandlet.

Det aktuelle partiet omfatter 374 kilo frossen vakuumpakket flatbiff, ytrefilet og indrefilet.

Tidligere har bedriften detstruert 1,4 tonn kjøtt etter at bakterien E.coli O103 ble funnet i sauekjøtt i mai.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.