RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Du skal ikke

PRESSEMELDING FRA MARTIN SCHANCHE

DRØBAK 01. SEPTEMBER 2003

Du skal ikke!

Fredag, 29. august var jeg så heldig å få være speaker på et Olabil-løp i Ski, Akershus. Smilende barn, stolte foreldre og en varm kveldsol la en vakker ramme om arrangementet.

Efter en stund kommer en liten pjokk med bekymrede øyne, men med fast og lav stemme sier han noe som: sant, man skal ikke slå. Langsomt blekner mine egne meninger og behov ved antagelsen om, at denne pjokken umulig er alene der ute. Vissheten om det gale jeg hadde gjort, trenger seg på. Ord som beklage eller unnskyld mister styrke og betydning – jeg står mentalt avkledd. Barnelærdommen trenger seg på som eneste løsning.

Jeg vil gjennom dette skriv be samtlige, uten unntak om tilgivelse for den sorg, harme, skuffelse og smerte de måtte ha opplevd gjennom mine feilgrep.

Det er mitt oppriktige ønske til samtlige det måtte angå: La oss sammen prøve å la ærlighet og vilje til redelighet styre moralen, både i dagligliv og valgkamp.

For de spesielt interesserte vil jeg si: Vårt juridiske system har lange køer og min sak skal slett ikke forlenge disse. Boten godtas.

Med vennlig hilsen

Martin Schanche

PS. Det er mitt ønske at brevet uforkortet blir gjengitt, så innholdet rekker alle.

Parallell og senere dissekrering ok.

Ingen videre kommentar vil bli gitt av meg!

Grunnet arbeidspress og magre mailing-lister har jeg teknisk hjelp fra FrP ved generalsekretær Geir Mo til å sende ut denne pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere