RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dung-kusine livredd familien

Sist oppdatert:
Kusinen til Dung er gift med broren til den drapssiktede ektemannen. Nå har hun tatt ut separasjon på grunn av at hun er livredd familien.

(iBergen.no) Jeg elsker min mann. Han er ikke stygg med meg, men jeg er redd for de fire som bor i Krabbedalen. Jeg kan ikke være en del av den familien lenger. Derfor har jeg tatt ut separasjon, sier 24-åringen til BT.

Hun bor nå på hemmelig adresse med parets to små barn.

Hun synes familien har oppført seg så merkelig etter Dungs forsvinning, at hun er sikker på at de vet hva som er skjedd med kusinen.

Dung forsvant ifølge ektemannen hennes 14. juli, men ble først meldt savnet den 20. Først på kvelden 21. juli tok svigermor kontakt med paret som bor i Sandviken og fortalte at Dung var borte. Hun ba da Dungs kusine om å følge med på nyhetene fordi det ville komme noe om Dung, skriver avisen.

Dungs kusine har følt seg så utrygg at hun har hatt problemer å sove om natten. Dette skyldes blant annet at svigermoren har nøkkelen til huset. Da kusinen var i avhør 21. august ringte ektemannen og kjeftet på henne fordi hun snakket med politiet.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere