Dung-penger sporløst forsvunnet

Foto: Politiet/Scanpix

Har politiet rotet bort pengene til Dung Tran Larsens ektemann?

29.01.09 08:52

(iBergen.no) Da politiet rykket inn i de drapssiktedes enebolig i Krabbedalen i forfjor beslagla de også rundt en halv million kroner i kontanter. Men da familien skulle få pengene tilbake i april 2008, og skulle kvittere for totalsummen, reagerte Dung Tran Larsens ektemann på at han savnet en del penger. Nærmere 100.000 kroner, skriver Bergens Tidende.

Anmeldt til Spesialenheten
Ektemannens advokat avviser at hans klient anklager politiet for å ha stjålet eller rotet bort pengene.

- Han anklager dem ikke for noe. Det eneste han sier er at han savner hundre tusen kroner i en konvolutt og at denne konvolutten ikke finnes i beslagspapirene, sier Skogvold til avisen.

På vegne av Dungs ektemann har Skogvold skrevet en anmeldelse til Spesialenheten for politisaker. Dungs ektemann har allerede vært inne til avhør i saken.

- Helt utenkelig
Politiinspektør Tore Salvesen tar til etterretning at han og hans etterforskere er anmeldt til Spesialenheten.

- Det er helt utenkelig at noen av mine ansatte ville ha så dårlig moral. Summen telles og noteres ned og leveres enten på et låst beslagskontor eller leveres til økonomiseksjonen ved sentrum politistasjon. Det er strenge regler med kvitteringer både når man leverer inn pengene og når de tas ut, sier han.

Les mer på iBergen. no:Her er Springsteen IKKE utsolgt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Tore Salvesen

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag