Gå til sidens hovedinnhold

Dungs far på manngard

Røde Kors, Sivilforsvaret og frivillige søker i helgen etter den savnede 22-åringen. Lørdag besøkte Dungs far og onkel letemannskapene.

(iBergen.no) : Politiet har i over en uke forberedt søket etter Dung Tran Larsen, som fryktes drept. I morges gikk mannskaper fra Røde Kors Hjelpekorps og Sivilforsvaret i gang med manngard i Kjøkkelvik og Olsvik. Styrkene søker nå etter liket i et område på halvannen kvadratkilometer rundt 22-åringens hjem i Krabbedalen.

– Vi vil holde på så lenge det er dagslys, sier politibetjent Lasse Kolaas ved Laksevåg politistasjon til iBergen.no.

- Ofte funn nær bolig
- Erfaringsmessig er det slik at lik av savnede personer ofte blir funnet i nærheten av den savnedes bolig, sa politiinspektør Tore Salvesen på en pressekonferanse i forrige uke.

Det er i hovedsak nærliggende skogsområder som blir gjennomsøkt, men letemannskapene sjekker også enkelte områder med kratt nær boligstrøkene. Søket er planlagt å fortsette søndag.

Både faren og onkelen til Dung Tran Larsen var tidligere i dag på stedet, og fikk se området hvor det nå blir søkt etter kvinnen.

- Vi er kjempeglade for at politiet følger opp og leter etter etter Dung. Vi håper de finner henne snart, sier de to til Bergensavisens nettutgave.

Sjekker pengestrøm
Politiet jobber fortsatt ut fra teorien om at Dung Tran Larsen er drept eller blitt offer for en kriminell handling, men politiførstebetjent Tore Salvesen ved Laksevåg politistasjon har tidligere uttalt til iBergen.no at politiet holder alle muligheter åpne.

Etterforskerne sjekker nå også en pengestrøm fra Dung Tran Larsens konto til moren i Vietnam.

22-åringen skal ha overført 70.000 kroner til moren noen måneder før hun forsvant, og tok selv ut 30.000 kroner i kontanter i begynnelsen av juni.

Resultatløse søk
Det har tidligere vært søkt med dykkere og miniubåter ved Askøybroen og Rongesundet bro, uten resultat.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot