RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dykkere søker etter Dung

Foto: Privat
Sist oppdatert:
Politiet har fått konkrete opplysninger som har ført til nye søk etter Dung på Sotra.

På bakgrunn av tips, observasjoner og tekniske funn startet politiet onsdag nye søk etter den savnede Dung Tran Larsen på Sotra utenfor Bergen.

Dykkere startet søk i Ulvesetvannet. I tillegg skal danske spesialhunder og en miniubåt fra Sverige settes inn i søket, melder TV 2 Nyhetskanalen.

Dung Tran Larsen forsvant i juni i fjor.

233590

- Det har kommet frem konkrete opplysninger som et resultat av etterforskningen som nå gjør at vi vil gjøre disse søkene, sier politiinspektør Tore Salvesen til bt.no.

Tirsdag gikk 16 politifolk uanmeldt fra dør til dør i Ulveset og viste bilder av de tre siktede mennene i saken; Dungs ektemann, hennes svigerfar og svoger. Beboerne i området ble blant annet spurt om de hadde sett noe spesielt i tidsrommet fra juni til juli, og om det fantes steder i området kunne brukes til å gjemme et lik.

Dung Tran Larsen har vært savnet fra sitt hjem i Krabbedalen siden i fjor sommer. Ektemannen meldte henne savnet 20. juli, men siste sikre observasjon av kvinnen er fra 23. juni. I tillegg til de tre mennene er også Dungs svigermor siktet i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere