RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eivind ble nedringt

Foto: Foto (Privat/Glåmdalen)
Sist oppdatert:
Ukjente jenter og "hele" media-Norge prøvde å få tak i Eivind Jensen i går etter "drømmedame"-historien.

Kongsvinger (Glåmdalen):Telefonen til Eivind Nilsen ringte i ett sett etter at Glåmdalen onsdag fortalte at han var på desperat leting etter ei «vanvittig nydelig» jente som han traff i Kristiansand sist helg.

- Rundt ti aviser og TV- eller radiokanaler har ringt og spurt om det var jeg som søkte etter jenta fra Kongsvinger, forteller Eivind Nilsen til Glåmdalen.

Og jentene kunne heller ikke la være å ta kontakt med ham.

- Ja, jeg har fått endel telefoner fra jenter. Og jeg kan jo ikke være annet enn fornøyd med det. Men det er ikke jenter jeg kommer til å ringe opp akkurat, sier Nilsen, som også hadde en rekke ubesvarte anrop på telefonen i går.

- Jeg jobbet hele dagen og kan jo ikke ta telefonen til enhver tid, sier Nilsen, som imidlertid synes det er kjempegøy med den positive responsen på glomdalen.no.

Redaksjonen i Glåmdalen ble tipset om tre forskjellige jenter som kunne ha stjålet tankene til den fortapte 22-åringen fra Sørlandet, men det er fortsatt uklart hvem jenta kan være. Men Nilsen gir ikke opp håpet om å finne skjønnheten.

- Nei da. Jeg leter for fullt.

Klokken 20.00 torsdag kveld hadde glomdalen.no nærmere 25.000 klikk på nettsaken om den forelskede sørlendingen.

Les flere saker fra Glåmdalen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere